Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider klantorders word jij dé schakel tussen de klant en de werkvloer. Jij bespreekt de wensen van de klant, verwerkt dit tot orders (binnen de gevraagde levertijd) en zorgt dat alles op de werkvloer op rolletjes loopt.

Deel dit bericht

Jouw functie als werkvoorbereider klantorders
Als werkvoorbereider klantorders werk je samen met vier andere collega’s op de afdeling werkvoorbereiding. Je wordt verantwoordelijk voor een aantal aan jou toebedeelde eindklanten met wie je vaak contact hebt.

In ons planningssysteem Ridder IQ verwerk je de order van de klant naar de gevraagde levertijd. Daarbij houd je rekening met de beschikbaarheid van je collega’s op de werkvloer en de machinecapaciteit. Maar je zit niet de hele dag op kantoor. Tussendoor begeleid je op de werkvloer ook de orders, controleer je de gestelde kwaliteit en levertijd én zorg je dat jouw collega’s veilig en blij aan het werk kunnen.

Wat vragen wij
Jij bewaart de rust, ook als het op de werkvloer hectisch is. Je werkt zelfstandig, kunt snel schakelen en hebt goede communicatieve vaardigheden. Deze competenties maken van jou een goede werkvoorbereider. Verder vragen wij van jou:

 • Afgeronde opleiding werktuigbouwkunde, minimaal mbo-niveau-4;
 • Technische tekeningen kan jij lezen (maten, toleranties, materiaal, vorm- en plaatstoleranties);
 • Kennis van productiemethodes, materialen en gereedschappen;
 • Ervaring met calculaties en kennis van Ridder IQ is een pluspunt.

Wat bieden wij

 • Jouw startsalaris is conform de cao Kleinmetaal en afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding en overwerktoeslag bovenop je salaris.
 • Goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 6 ADV-dagen vrij te besteden.
 • Een baan vol verantwoordelijkheid voor 39 uur per week met werktijden tussen 06.00 en 18.00 uur;
 • Werken met een groot geavanceerd machinepark, waaronder LVD-kantbanken, CNC Bystronic lasersnijders, Finnpower CNC ponsnibbelmachines en diverse lasrobots.
 • Tal van doorgroeimogelijkheden.
 • Een goede sfeer en gezelligheid vinden wij belangrijk. Daarom doen we regelmatig iets leuks en hebben wij een vrijdagmiddagborrel.

Over VMT
Met onze innovatieve metaaltechniek maken we bij VMT ieder product en ieder proces intelligenter én efficiënter. Door slimme software te gebruiken, laten we ons hightech machinepark optimaal renderen en creëren we perfecte condities voor onze toegewijde engineers. We kijken verder dan metaal en bedenken ook oplossingen met andere materialen. Alles om producten beter te maken. Dit doen we voor een groot klantenbestand met een leuk team vol enthousiaste medewerkers, vanuit ons pand aan de Pascalweg 18 in Culemborg.

Interesse?
Met innovatieve metaaltechniek ieder product en proces intelligenter én efficiënter maken. Dat is het doel van VMT. Wil jij daaraan bijdragen als werkvoorbereider klantorders? Solliciteer door een e-mail te sturen met jouw cv naar vmt@vmtbv.nl. Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0345-515503 en vraag naar Kees Verschoor of Henry Wisse.

Op reacties van uitzendbureaus of detachering wordt niet gereageerd