Logistiek
medewerker (intern)

Met jouw reachtruckdiploma op zak en een ordelijke, nauwkeurige, gestructureerde werkhouding, ben jij de werkvoorbereider die perfect past in het productieteam van VMT. Jij zorgt dat je collega’s voorzien worden van de juiste halffabricaten en verpakkingsmaterialen en brengt met de reachtruck producten van a naar b.

Deel dit bericht

Jouw functie als logistiek medewerker (intern)
VMT produceert, ontwerpt en ontwikkelt diverse producten voor en samen met de klant. Als logistiek medewerker (intern) heb jij een belangrijke rol in dit proces. Jij zorgt er op de productieafdeling namelijk voor dat de productiecellen waarvoor jij verantwoordelijk bent, worden voorzien van de juiste halffabricaten en verpakkingsmaterialen. Verder voer je eindproducten en halffabricaten aan en af.

Alle medewerkers binnen de productie van VMT maken gebruik van een digitaal orderverwerkingssysteem. Met behulp van de tablet scan je de producten in en breng je ze daarna naar de juiste gescande locatie. Het is daarom erg belangrijk dat je gestructureerd, ordelijk en netjes werkt.

Wat vragen wij
Jij bewaart de rust, ook als het op de werkvloer hectisch is. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en ziet ook werk -voor anderen- liggen. Op die manier kan jij voor je collega’s de ideale werkomgeving organiseren. Deze competenties maken van jou een goede logistiek medewerker (intern). Verder vragen wij van jou:

 • Een reachtruck diploma. Heb je ook een heftruckdiploma dan scoor je bonuspunten;
 • Affiniteit met computers en tablet, zodat je onze werkprocessen snel onder de knie hebt;
 • Kwaliteit met kwantiteit kunnen combineren;
 • Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Wat bieden wij

 • Jouw startsalaris is conform de cao Kleinmetaal en afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag bovenop je salaris;
 • Goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen vrij te besteden
 • Een baan vol verantwoordelijkheid voor 39 uur per week met werktijden tussen 06.00 en 18.00 uur;
 • Werken met een groot geavanceerd machinepark, waaronder LVD-kantbanken, CNC Bystronic lasersnijders, Finnpower CNC ponsnibbelmachines en diverse lasrobots;
 • Tal van doorgroeimogelijkheden;
 • Een goede sfeer en gezelligheid vinden wij belangrijk. Daarom doen we regelmatig iets leuks en hebben wij een vrijdagmiddagborrel.

Over VMT
Met onze innovatieve metaaltechniek maken we bij VMT ieder product en ieder proces intelligenter én efficiënter. Door slimme software te gebruiken, laten we ons hightech machinepark optimaal renderen en creëren we perfecte condities voor onze toegewijde engineers. We kijken verder dan metaal en bedenken ook oplossingen met andere materialen. Alles om producten beter te maken. Dit doen we voor een groot klantenbestand met een leuk team vol enthousiaste medewerkers, vanuit ons pand aan de Pascalweg 18 in Culemborg.

Interesse?
Met innovatieve metaaltechniek ieder product en proces intelligenter én efficiënter maken. Dat is het doel van VMT. Wil jij daaraan bijdragen als logistiek medewerker (intern)? Solliciteer door een e-mail te sturen met jouw cv naar vmt@vmtbv.nl. Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0345-515503 en vraag naar Kees Verschoor of Henry Wisse.

Op reacties van uitzendbureaus of detachering wordt niet gereageerd.