1. GESPECIALISEERD IN METAALTECHNIEK!

    NEEM CONTACT OP MET VMT

OVER VMT

VISIE

VMT onderscheidt zich in de toeleveringsbranche door het leveren van duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Wij beschikken over ruim 9.500 m² productieoppervlakte, een breed scala aan technieken en werken voor opdrachtgevers uit verschillende branches. Hierdoor zijn wij in staat flexibel te werken en efficiënte, innovatieve oplossingen te realiseren.

HISTORIE

VMT is opgericht in januari 1995. Door innovatief ondernemen, goed geschoold en betrokken personeel en met een van de meest geavanceerde machineparken van Nederland heeft VMT zich in korte tijd ontwikkeld tot een gevestigde naam in de metaalindustrie.

WERKEN BIJ VMT

Met geavanceerde software systemen en machines zijn wij dagelijks bezig de orderstroom te verwerken. Door direct met de klant te communiceren en te overleggen worden de opdrachten op de meest efficiënte wijze en tegen de laagste kosten geproduceerd. Door de hoge graad van automatisering behalen we met ca. 60 medewerkers de maximale productie. Dit doen wij op ruim 9.500 m² productieoppervlakte. 

VACATURES

Als je om kunt gaan met vrijheid en verantwoordelijkheid en het lijkt je wat om in een innovatieve onderneming te werken en je bent ook nog leergierig? Informeer dan naar de carrière mogelijkheden bij Verschoor Metaal Techniek. Wij zijn altijd geïnteresseerd in mensen die mogelijk in ons team passen.

STAGE EN AFSTUDEREN

VMT staat in contact met regionale onderwijs instellingen en bied scholieren de kans om binnen het bedrijf, onder leiding van een praktijkopleider, een vast omlijnde stage-opdracht uit te voeren.

VMT staat voor:

  • Kwaliteit
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Klantenzorg en ontwikkeling

Wilt u meer weten over onze expertise of wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP MET VMT

CONTACT OPNEMEN